Fælgrenovering giver
dine fælge nyt liv


Hos HN Coating tilbyder vi fælgrenovering, så dine alufælge bliver så pæne som nye. Man kan ikke undgå at ens fælge bliver ridset og slidte med tiden. Selvom om dine fælge har store misfarvninger, indgroet bremsestøv og ridser som kan ses fra lang afstand, så skal du ikke kassere dem. Med en effektiv renovering af fælgen kan vi give dem fornyet liv og fremstå som nye.

Det kan også være at du har et sæt helt unikke fælge som ikke er til at anskaffe længere, men at de har brug for en kærlig hånd. Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har mere end 40 års erfaring med overfladebehandling, samt sandblæsning og pulverlakering af fælge.

Få et tilbud

Grundig renovering af fælge

Når vi laver renoveringer af fælge arbejder vi udfra en fremgangsmåde bestående af 3 step. Først afrenser vi fælgene, efterfølgende slyngrenses de, og til sidste lakerer vi fælgene med en flot pulverlakering i den farve du ønsker, samt en afsluttende klar lak for at beskytte lakeringen.

Afrensning

Afrensning er første del af fælgrenoveringen. Med afrensning af fælgene, gøres overfladen ren så gammel lakering og rust  er nem at fjerne efterfølgende. Efter afrensning har man en fin overflade på fælgen, som er klar til en grundig slyngrens.

Slyngrensning

Ved slyngrensning rensens fælgens overflade for de sidste urenheder, så fælgens overflade er helt klar til en ny flot lakering. Inden fælgen bliver lakeret slibes de helt fint, så små ridser og skrammer er helt væk. Læs mere om slyngrensning.

Pulverlakering

Efter rens af overfladen kan vi nu pulverlakere fælgene i den ønskede farve. Afslutningsvis får fælgen en klar lak, som beskytter den nye lakering. Læs mere om pulverlakering.

Få en god pris på fælgrenovering

Skal vi renoverer dine fælge så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 97 22 07 36 og få en skarp pris på fælgrenovering. Du kan også altid kontakte os hvis du ønsker at vide mere om vores services.

Kontakt os

Firmainfo

Kontaktinfo