Pulverlakering
af alufælge og metal?


Fra tid til anden skal dine alufælge eller andet metal vedligeholdes i form af ny lakering. Dette foregår typisk ved at dine fælge renses med slyngrensning, hvorefter fælgen lakeres med pulverlakering. Vi står for hele processen, så du hurtigt og nemt kan få lakeret dine fælge og hermed komme godt videre uden besvær. Vi servicerer alle kunder i Midtjylland, herunder Silkeborg, Viborg og Aarhus.

Pulverlakering af metal og mange andre typer emner

Pulverlakering anvendes ikke blot til lakering af alufælge, men kan også bruges i et væld af andre sammenhænge. Blandt andet kan pulverlakering bruges til lakering af diverse inventar i metal, både i private hjem og butikker. En lampe eller et bordstel kan eksempelvis blive som nyt igen med en professionel pulverlakering af metallet, ligesom at også gelændere, trapper og radiatorer i metal kan have godt af en omgang ny lak i ny og næ.

Få et tilbud

Holdbar pulverlakering af metal og fælge

En pulverlakering er en holdbar løsning til lakering af mange forskellige materialer, hvorfor de fleste, både virksomheder og privatpersoner, kan få brug for et professionelt lakeringsfirma til renovering af alt fra møbler til alufælge. HN Coating A/S har beskæftiget sig med overfladebehandling siden 1978 og er derfor en af Danmarks førende virksomheder indenfor branchen. Vi er derfor et sikkert valg for dig, der ønsker professionel pulverlakering til en pris, hvor alle kan være med.

Få en god pris på pulverlakering af fælge og metal

Trænger din alufælge til en ny lakering, eller har du andre emner du ønsker får en flot og professionel pulverlakering? Så ring til os allerede idag på tlf. 97 22 07 36 og få et uforpligtende tilbud på, hvad en pulverlakering skal koste dig.

Prisen afhænger dels af materiale og dels af størrelsen på det emne, der ønskes lakeret.

Kontakt os

Firmainfo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Kontaktinfo