Professionelle
Overfladebehandlinger


Overfladebehandling har en tredobbelt funktion. Det gør overfladen æstetisk mere tiltalende, da man kan få en farve og et finish, der matcher ens ønsker. Derudover beskytter overfladebehandlingen også materialets overflade over for udefrakommende faktorer, som f.eks. vejr og vind. Endeligt kan overfladebehandlingen ændre overfladens egenskaber, så den bliver mere korrosionsbestandig og dermed ikke så modtagelig for rust og lignende. Herunder kan du få yderligere information om de former for overfladebehandlinger, som vi udfører.

Overfladebehandling af jern

Overfladebehandling af jern, er noget som har vi hos H.N. Coating har mange års erfaring med. Vi har hjulpet mange kunder i Midtjylland, herunder Silkeborg, Viborg og Aarhus med overfladebehandling af jern.

Undgå korrosion med overfladebehandling af jern

Ubehandlet jern vil helt naturligt oplever korrosion og rust over tid. Det betyder, at jernet får en mere rød/brun farve over tid, og gå mere og mere i opløsning. Ved at overfladebehandle jernet, kan man stoppe denne process og bibeholde jerne med sin oprindelige udseende og funktionalitet.

Flere former for overfladebehandling

Der findes flere former for overfladebehandling af jern, for at undgå korrosion og rust Nogle af overfladebehandlingerne er:

  • Maling
  • Galvanisering
  • Varmforzinkning
  • Pulverlakering

Hos H.N. Coating står vi altid klar med råd og vejledning, så I får den bedst mulige overfladebehandling af jernet, så det passer til jeres behov og ønsker.

Kontakt os i dag for tilbud

Står i og skal have overfladebehandlet jern, så kontakt H.N. Coating i dag på tlf.97 22 07 36, mail mail@hncoating.dk eller benyt vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud.

 

Pulverlakering
Gammel maling afrenses, hvorefter fælgene sandblæses og pulverlakeres i f.eks. alu farve. Til sidst pulverlakeres de med en rengøringsvenlig klar polyester. (Se billedgalleri)

BEMÆRK: Chrom- og splitfælge males ikke.

Læs mere om pulverlakering.

Sandblæsning
Sandblæsning foregår i fristrålekabine med korund sand i størrelse 0,25 – 0,50 mm.

Emnelængde max. 6 meter.

Læs mere om sandblæsning.

Rilsanering
Nylon 11.
Rengøringsvenligt.
Elektrisk isolerende.
Godkendt til fødevarer.
Langtidsholdbart.

Læs mere om rilsanering.

Slyngrensning
Slyngrensning foregår i automatkabine med stålkugler i størrelse 0,5 – 0,8 mm

Læs mere om slyngrensning.

Forsendelse
Alle varer pakkes forsvarligt, så de ankommer sikkert og uden skader til kundens adresse.

Kontakt os

Firmainfo

Kontaktinfo