Slyngrensning af jern,
stål og aluminium


Vi hos HN Coating A/S tilbyder dig slyngrensning til rensning af diverse stål- og aluminiumsoverflader forud for videre overfladebehandling. Slyngrensning er en kvalitetssikret metode til rensning af overflader, som gør, at vi kan sikre dig en både ensartet og rengjort overflade.

Slyngrensning før overfladebehandling

Med en specialiseret viden og erfaring inden for slyngrensning tilbyder vi dig en effektiv og grundig rensning af overflader såsom aluminiumsfælge, stålelementer og jernkonstruktioner. Ved slyngrensning renser vi overfladen, så den er klar til den valgte overfladebehandling som pulverlakering eller rilsanering.

Hvorfor vælge slyngrensning?

Der er flere fordele ved at vælge slyngrensning som overfladebehandling sammenlignet med andre afrensningsmetoder:

  • Den største fordel er, at slyngrensning opsamler rust og støv, som befinder sig på overfladen og som naturligt vil forekomme, når en overflade renses. Affaldet samles i et lukket system i slyngrenseren, som efter rensning kan smides ud
  • Overfladen bliver ensartet, ru og klar til videre overfladebehandling. Overfladen kan holde til forskellige former for videre vedhæftning, såsom maling, pulverlakering og andet
  • En effektiv og tidsbesparende metode
  • Kan anvendes på både jern-, stål- og aluminiumsoverflader

Sådan fungerer slyngrensning

Slyngrensning foregår ved, at stålkugler bliver slynget rundt i automatkabinen på slyngrenseren. Ved hjælp af et tryk i maskinens filteranlæg opsamles overskydende affald fra overfladen samtidig med, at den rengøres. Affaldet samles i et lukket system, hvilket gør, at der vil være et minimalt udslip af støv og lignende til omgivelserne. Slyngrensning kan sammenlignes med sandblæsning, idet de to afrensningsmetoder anvendes til rensning af nogle af de samme overflader. Her er den primære forskel, at slyngrensning foregår i automatkabine.

Professionel rådgivning om behandling af overflader

Vi hos HN Coating tilbyder dig professionel og uvildig rådgivning om både rensning og overfladebehandling. Det er vigtigt for os at lytte til dine behov og lave en individuel vurdering af hvilke produkter, der er de mest relevante og effektive for din opgave. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige behandling i samarbejdet med os. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål om slyngrensning, andre afrensningsmetoder samt overfladebehandling.

Få et tilbud

Kontakt os

Firmainfo

Kontaktinfo