Sandblæsning
af metal & fælge?


Hos HN Coating har vi mere end 40 års erfaring med sandblæsning af metal og fælge. Vi bruger ofte sandblæsning som det første step når vi laver overfladebehandling af metalemner, restaureringsopgaver eller fælgrenovering, hvor vi efterfølgende skal lakerer fælgene.

Hvad er sandblæsning

Sandblæsning er en proces som anvendes til afrensning af forskellige emners overflader fx. fælge. Hos HN Coating A/S anvender vi i mange tilfælde sandblæsning til rensning af et emnes overflade forud for overfladebehandling.

Sandblæsning bliver i dag anvendt i stort omfang til afrensning af bla. stålkonstruktioner som efterfølgende skal overfladebehandles. Overfladebehandlingen er vigtig for at opnå en flot finish og undgå korrosion.

En typisk sandblæsning foregår ved at et blæsemiddel føres op i en højere hastighed ved hjælp af trykluft, hvilket du kan læse mere om, under metoden.

Vi benytter sandkorn i størrelsen 0,25-0,50 millimeter, der renser overfladen og danner grundlag for en ny og holdbar overfladebehandling i form af eksempelvis maling og rilsanering.

Få et tilbud

Sandblæsning før overfladebehandling

Før et emne kan overfladebehandles skal det klargøres. Sandblæsning gør dette effektivt, da det fjerner alle malingrester og gammel lak. Overfladen efterlades ren og renset. Det sikrer de bedste resultater af den efterfølgende overfladebehandling.

Hvorfor vælge sandblæsning?

Det er en effektiv og grundig metode. Hvis man manuelt sliber overfladen ned, vil der ofte efterlades små skjolder, der kan danne rust på sigt på den nybehandlede overflade. Når man anvender sandblæsning sikrer man sig, at alt rust og urenheder fjernes, hvilket på sigt sikrer et godt resultat.

Metoden

Sandblæsning foregår i en fristrålekabine, hvor en stor mængde sandkorn (0,25-0,50 mm) accelereres op i hastighed ved hjælp af trykluft. Hastigheden får sandkornene til at slibe uønsket materiale væk fra overfladen, og efterlader overfladen klar til f.eks. en pulverlakering eller rilsanering.

Professionel rådgivning i sandblæsning

Vi står klar med professionel rådgivning. Vi har arbejdet med overfladebehandling siden 1978. Derfor har vi erfaring nok til, at garantere dig et tilfredsstillende resultat. Vi guider dig til den bedste løsning, så du får lige præcis det resultat, du ønsker.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Vi hjælper kunder i hele Midtjylland - fra Silkeborg til Viborg, herunder også Aarhus.

Kontakt for pris på sandblæsning

Hvis du har en fælg eller et andet metalemne som skal sandblæses, så giver vi gerne et helt uforpligtende tilbud på opgaven. For en endelig pris kræver det dog i langt de fleste tilfælde, at vi få lov at se det emne som skal behandles.

Ønsker du at hører mere om hvordan vi arbejde med sandblæsning og hvad det kan gøre for dig? Eller blot at få et godt tilbud på en opgave? Så kontakt os via vores kontaktformular eller giv os et kald på 97 22 07 36.

Kontakt os

Firmainfo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Kontaktinfo