Fælgrenovering giver
dine alufælge nyt liv


Hos HN Coating tilbyder vi fælgrenovering, så dine alufælge bliver så pæne som nye. Man kan ikke undgå at ens fælge bliver ridset og slidte med tiden. Selvom om dine fælge har store misfarvninger, indgroet bremsestøv og ridser som kan ses fra lang afstand, så skal du ikke kassere dem.

Med en effektiv renovering af alufælgen kan vi give dem fornyet liv og fremstå som nye. Vi betjener kunder fra Silkeborg, Århus, Viborg, Herning og omegn. 

Det kan også være at du har et sæt helt unikke fælge som ikke er til at anskaffe længere, men at de har brug for en kærlig hånd. Så kan vi helt sikkert også hjælpe dig.

Vi har mere end 40 års erfaring med overfladebehandling, samt sandblæsning og pulverlakering af fælge.

Få et tilbud

Grundig renovering af alufælge

Når vi laver renovering af alufælge, arbejder vi ud fra en fremgangsmåde bestående af 3 step. Først slyngrenser vi fælgene, og derefter lakerer vi fælgene med en flot pulverlakering i den farve du ønsker, samt en afsluttende klar lak for at beskytte lakeringen.

Slyngrensning

Ved slyngrensning rensens fælgens overflade for de sidste urenheder, så fælgens overflade er helt klar til en ny flot lakering. Inden fælgen bliver lakeret slibes de helt fint, så små ridser og skrammer er helt væk. Læs mere om slyngrensning.

Pulverlakering

Efter rens af overfladen kan vi nu pulverlakere fælgene i den ønskede farve. Afslutningsvis får fælgen en klar lak, som beskytter den nye lakering. Læs mere om pulverlakering.

Få en god pris på fælgrenovering

Skal du bruge renovering af alufælge så kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på 97 22 07 36 og få en skarp pris på fælgrenovering. Du kan også altid kontakte os hvis du ønsker at vide mere om vores services.

Kontakt os

Firmainfo

Kontaktinfo