Rilsanering af overflade
efter rensning


Rilsanering sker på overflader, som er forbehandlet med en afrensning, som eksempelvis slyngrensning eller sandblæsning. Fordelen ved at vælge både rensning og overfladebehandling hos os er, at vi kan give dig en kompetent vurdering af den rette kombination af afrensningsmetode og overfladebehandling.

Vi hos HN Coating A/S har mange års erfaring i at anvende rilsanering som overfladebehandling. Vi kan derfor tilbyde dig en yderst kvalificeret og professionel vejledning om behandling af overflader med rilsanering.

Få et tilbud

Hvad kan jeg bruge rilsanering til?

Rilsanering er en overfladebehandling, som kan bruges til at beskytte og vedligeholde diverse overflader mod fugt, væske og slid, både indendørs og udendørs. Foruden beskyttelse af materialet kan rilsanering fås i 5 forskellige farver, som dermed også kan være med til at skabe det visuelle udtryk, som du ønsker. Rilsanering giver dig også en række andre fordele:

  • Rengøringsvenligt
  • Elektrisk isolerende
  • Godkendt til fødevarer
  • Langtidsholdbart

Rilsanering er særdeles brugbar i behandlingen af emner som kofangere, anhængertræk, havemøbler og lamper mm. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt rilsanering er den rette overfladebehandling for dine materialer, så er vi altid parate til en snak om at finde den rette løsning til dig. Se eksempler på materiale, som vi har behandlet med rilsan.

Sådan fungerer rilsanering

Efter rensning af en overflade, med eksempelvis slyngrensning eller sandblæsning, behandler vi overfladen med en grunder, som opvarmes i en ovn. Når overfladen med grunderen er omkring 300° dyppes den i rilsanpulver (nylon 11), som smelter på overfladen i et jævnt lag. Efter processen med grunder og rilsanpulver er produktet færdigt til at blive leveret til dig.

Professionel rådgivning om overfladebe­handlingsmetoder

Vi har forskellige metoder til overfladebehandling af diverse jern, stål- og aluminiumsoverflader, heriblandt rilsanering. Det vigtigste for os er, at vi i samarbejde finder den rette løsning til dig. Vi gør derfor en dyd ud af at lytte til dig og dit behov for overfladebehandling for på den måde at sikre den bedste og mest effektive behandling hos os.

Kontakt os

Firmainfo

Privatlivspolitik

Cookiepolitik

Kontaktinfo